Hvordan bliver man allergisk overfor dyr?

Man kan få allergi overfor dyr af mange forskellige årsager.

En lille dreng blev f.eks. bidt af en lille bitte hund da han var 2 år gammel. Han blev bidt ved det ene øje, og derfor har han siden ikke kunnet tåle små hunde.

Flere år efter får han  allergi men kun når han møder små hunde og ikke store hunde.

Allergien ,for denne drengs vedkommende, kommer, ved kontakt med små hunde, til udtryk som røde, kløende øjne, som også løber i vand og som eksem på kinderne (tæt ved øjnene).

Allergien skyldes, i dette tilfælde, som i så mange andre tilfælde, samtidig et nedsat immunforsvar, som også skal behandles, se nærmere på www.bkoudal.dk.

Andre mennesker er f.eks allergisk overfor fugle. Dette skyldes ofte en eller anden fobi/angst for fugle. Dette kan man, f.eks. med kinesiologi, gå ind og behandle, tjek  Stress- og Allergibehandler Betty Koudal, www.bkoudal.dk

Mennesker, der f.eks. ikke kan tåle heste, er måske blevet kastet af en hest, da de var helt små.

Det kan ofte være svært for den enkelte person at finde ud af, hvordan allergien  er opstået.

En dreng, der blev misbrugt af en voksen mand, da han var 9 år gammel, kunne ikke tåle heste, da han blev voksen. Det viste sig, at manden der udførte misbruget havde heste, og derfor “trickede” lugten af heste og hestehår drengens hjerne, da han blev voksen. Hjernen var sikker på, at heste var farlige, derfor satte immunforsvaret ind med alle midler for at beskytte drengen! ALLERGI/ alarm! HOLD dig fra heste!!!!

Dette blev fjernet ved hjælp af Kinesiologi.